80 Jaar vakmanschap!

Voor modelmakerij Van der Staay zijn de belangrijkste afzetmarkten opgestart in de jaren 30 waarin het bedrijf voornamelijk werkzaam was voor de baggerindustrie en de scheepsvaart. Denk hierbij aan de vervaardiging van complexe gieterijmodellen als centrifugaal pomphuizen, waaiers, bochtstukken en hoogwaardige slijtdelen t.b.v. metaalgieterijen.

Begin jaren 80 was deze afzetmarkt op zijn retour zodat wij hebben doen besluiten ook modellen te gaan vervaardigen voor de composietenindustrie om daarmee ons bestaansrecht te garanderen!

Door ons flexibel en dienstverlenend op te blijven stellen heeft Van der Staay in de afgelopen jaren ook in deze branche veel kennis en ervaring opgebouwd. Voor deze branche zijn wij voornamelijk actief binnen de Benelux.

Wij bieden onze klanten een totaalconcept m.b.t. de vervaardiging van modellen en productiematrijzen voor de productie van uiteenlopende composiet producten. U moet hierbij denken aan afzetmarkten in de bouwsector, industrie, machinebouw, infratechniek, maritieme sector, recreatieve sector, interieurbouw, transport en automotive.